Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 14:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kılıç Dörtlüsü Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kılıç Dörtlüsü Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ DÖRTLÜSÜ


Bir şövalye kilisedeki lahdin üzerine uzanmış, dua ediyor.

Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinizi sıkıntılı ve depresif hissediyorsunuz. Fakat bu geçici bir durum. Bu süre içinde düşünüp doğru kararlar alarak sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu süreyi değerlendirmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Düz

İnzivaya çekilmek. Dinlenmek, gelişmeleri sessizce izlemek. Hayata aldırmamak, sakinlik. Güç toplamak. Sezgilerine ve duygularına kulak vermek. Düşünmek. Gerçekte ne istediğini ve ne yaptığını anlamaya çalışmak. Gerilimli ya da çekişmeli bir ortamdan uzaklaşarak, bir denge oluşturmaya çalışmak.

Ters

Zorunlu bir izolasyon dönemi. Hapis. Ruhsal bozukluk, depresyon. Tedbirli olma yönünde bir uyarı. İstenmeyen bir yere gitmek, sürgün. Korkaklık, mücadeleyi bırakmak. Sakin bir dönemin kapanması, sosyal hareketlilik. Yeni bir girişim.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla