Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 14:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kılıç Kralı Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ KRALI


Kelebek desenleriyle süslü bir sütunun üzerinde oturan Kral, elindeki kılıcı havaya kaldırıyor. Arka planda ise bulutlar ve selvi ağacı görüntülenmekte. Kılıç Kralı hava grubunun erkek yönünü simgeler.

Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.

Düz

Dostluğu ve düşmanlığı güçlü bir karakter. İktidar sahibi. Atik, uyanık bir zihin güvü. Esprili bir bakış açısı. Konuşma yeteneği, cazibe. Akılcı bir dünya görüşü. Gelenek yerine, modernitenin tercihi. Belli hedefler yerine, değişen hedefler için verilen çaba. Tutarsızlık. Geniş bir bakış açısı. Tasarım gücü. İyi bir danışman. Bir hukuk ya da devlet adamı. Askeri zeka. Yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.

Ters

Alaycı, art niyetli, hilekar. Şüpheci, kaotik, gizemli bir kişilik. Sadistlik, kabalık ve kötü düşüncelere sahip olma. Olaylara objektif bakabilme gücü. Entelektüel hırslar, bu hırslar için entrikaların göze alınması. Yıkıcı güç, şiddet.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla