Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 15:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Değnek Tılsım Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM ŞÖVALYESİ


Yeni sürülmüş bir tarlada atına binmiş olan şövalye, elinde tuttuğu tılsıma bakmakta. Tılsım Şövalyesi, çalışkanlık, sabır ve dayanaklıkla gözle görülür uzun vadeli değerler yarattığımız dönemlere işaret eder.

Yaşantınızda aceleci ve sabırsızsınız. Bir takım şeyleri hem sevebiliyor hem de yaşantınızda yer vermeyecek kadar nefret edebiliyorsunuz. Yaşamınızda bir denge oluşturmalısınız. Öfkelendiğiniz zaman da sinirlerinize hakim olmalısınız. Unutmayın, öfke ile kalkan zararla oturur.

Düz

Erdemli, dürüst, gururlu bir genç adam. Doğrunun yanında yer alan, güvenilir bir yapı. Çalışkan ve pratik. Soyut kavramlar yerine, gerçeklerden yana. Sabırlı, doğruları anlatmaktan yılmayan. Kökenlerine, geleneklerine saygılı. İstek ve düşüncelerini, genel kabul gören fikirler uğruna terk edebilen, marjinal kalmaktan korkan. Parayla ilgili önemli bir mesele.

Ters

İnatçı, saplantılı, miskin biri. Kendini beğenmiş, gerçekleri göremeyen, durağan bir karakter. Yavaş, dikkatsiz ve çekingen. Artık eskimiş fikirleri savunan, demode. Genel kabul ölçülerinin dışında, marjinal. Maddi bir kayıp, kazançlarda duraksama.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla