Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 15:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Değnek Kılıç Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Değnek Kılıç Şövalyesi Anlamı ve Açıklaması



KILIÇ ŞÖVALYESİ


Fırtınalı bir havada atını dörtnala koşturan Kılıç Şövalyesi, sağ elinde tuttuğu kılcı göklere doğru kaldırmakta.

Nüfuzunuzu ihtiyacınız olduğu alanlarda kullanmalısınız. Spora olan yatkınlığınız bu alanda başarılar elde etmenizi sağlayabilir. Tartışmalarda şiddetten uzak durmalısınız. Daha akılcı bir yol seçerek zekanızla problemleri çözebilirsiniz.

Düz

Cesur, güçlü, atak bir genç adam. Zorluklardan yılmayan, zorlukların üstesinden gelebilen, mücadeleci bir karakter. İyilik dolu, dürüst, bilgili, açık bir kişilik. Şanssız bir dönemin, zorlu mücadelelerinin habercisi.

Ters

Enerjik görünen ancak başarı için yeterli çabayı göstermeyen tahammülsüz bir yapı. Ayrıntıları göz önünde tutmayan, sabırsız. Dik kafalı, karşı gelindiğinde saldırgan ve yalancı bir kişilik. Girişilen işlerin başarısızlıkla sonuçlanma olasılığı, kayıplar.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla