Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 23:12   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Değnek Dokuzlusu Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Değnek Dokuzlusu Anlamı ve Açıklaması


DEĞNEK DOKUZLUSU


Savaşta yaralanmış bir adam sınırlarını değneklerle korumaya almış görünüyor. Bu kart tehdit altında olduğunuzu gösteren bir işarettir.

Parasal açıdan sıkıntılı ve zor günler geçireceksiniz. Size verilen tavsiyeleri önemsememeyi ve tutarsız davranışlarınızı ne yazık ki pahalı ödeyeceksiniz. Artık hayatınızı bir plan ve programa oturtmalısınız. Zor günlerin hakkından ancak böyle gelebilirsiniz.

Düz

Varlığın tehdit altında olması, tedirginlik, korkmak. Önlem almak, savunma durumuna geçmek. Dayanıklılık göstermek, yılmamak. İnatçılık ve sabırgöstremek. Rakiplerin ya da düşmanların planlarını ortaya çıkarmak. Bir mücadeleye ara verme. Geçmişten kalan birinden ya da bir olaydan kaçmak. Bir başarıya rağmen tehlikenin geçmemesi.

Ters

Korkaklık, zayıflık. Mücadeleden kaçma. Tehlike, bir engel. Sağlığın bozulması. Geciken haberler, önlenebilir aksilikler.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla