Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 23:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Tılsım Prensi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Tılsım Prensi Anlamı ve Açıklaması


TILSIM PRENSİ

Kartta elinde tuttuğu tılsıma hayranlıkla bakan bir genç adam görülmektedir. Genç adam, tılsımı kırmaktan korkar gibi tedirgin bakmaktadır.

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sevgi ve ilgi bekliyorsunuz. Girdiğiniz tüm gruplarda dikkat çekmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü yaptığınız hareket ve davranışlar sizi itici kılabilir.

Düz

Sorumluluk sahibi, titiz bir karakter. Akıllı, dürüst, iyi bir yönetici. Tutumlu, paranın değerini bilen. İleri görüşlü, yenilikçi. Titiz bir bilim adamı ya da yönetici. Maddi değerlere ilişkin bir haber.

Ters

Kendini fazlasıyla önemseyen, başkalarını küçümseyen, çevresindekilerin üzerinde entrikalarla tahakküm kurmaya çalışan. Hastalık derecesinde titiz bir karakter. Lüks düşkünü, müsrif. Maddi değerlerin kaybı olasılığı.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla