Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 23:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Değnek Prensi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Değnek Prensi Anlamı ve Açıklaması


DEĞNEK PRENSİ



Prensler şans ve fırsatların habercisidir. Değnek prensi de yaşama heyecan katan yeni fırsatlarla karşılaşacağınızı gösterir. Resimde genç birinin elinde tuttuğu değnek ile iyi bir haber verme hazırlığında olduğu görülmektedir.

Eğer güç ve inançla hareket ederseniz isteklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Karamsarlıktan kurtulup, zorlukların ötesine bakmalısınız.

Düz

Bir haber ya da haberci. İyi bir haber. Yaşama renk katacak, macera duygularını tatmin edecek bir fırsat. Yaratıcılık. Kendini ifade edecek yeni bir alan bulmak. Gayretli, iyimser, sadık cesur olmak. Tutkulu, ihtiraslarına kapılan bir kişilik. Risk alabilme. Kendine güvenmek. Çabuk seven, çabuk öfkelenen bir kişlik.

Ters

Güvenilmez, dedikoducu, iftiracı, yakın çevresini belaya sürükleyebilen bir yapı.Kendisini beğenen ancak, erdemsiz. Kolayca çevresindekileri kırabilen, uyumsuz. Yanlış bilgi veya kötü haber.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla