Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 23:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kupa Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kupa Kraliçesi Anlamı ve Açıklaması


KUPA KRALİÇESİ


Nezaketin, anlayışın, güçlü sezgilerin simgesi Kupa Kraliçesi, sularla çevrili tahtında ağzı kapalı olan kupaya bakmakta. Kupaya gizlenmiş olan sırrı ancak Kraliçe?nin sezgileri kavrayabilir.

Kendi dünyanıza çekilip kendinizi dış dünyaya kapattınız. Kendinizi keşfe çıktınız. Kendinizi tanımak ve neler istediğinize karar vermek sizi rahatlatacak. Değişimden sizin kadar çevreniz de memnun olacaktır.

Düz

Duygulara ve sezgilere dayalı yaşayan bir kadın. Hayal gücü, yaratıcılık. Hassas, duygusal bir yapı. Çevresindekilerin düşüncelerine önem veren, sevilmek isteyen biri. Aura, içten gelen güzellik. İnsanları etkileyen, cazibeli bir kadın. Derinlere bakan gizemli gözler. Sadık bir eş, iyi bir anne. Aşk hayatında mutluluk. Romantizm, romantiklik. Güçlü sezgiler, iyileştirici güçler, falcı. Konformist, rahatına ve lüksüne düşkün bir kişilik.

Ters

Boş hayallere kapılan, güvenilmez bir yapı. İstikrarsız, erdemsiz bir kadın. Zeki. Sadık olmayan biri.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla