Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 23:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Tılsım Altılısı Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Tılsım Altılısı Anlamı ve Açıklaması


TILSIM ALTILISI


Tılsımların Beşlisi'nin tersine bu kart başkaları ile paylaşılacak denli büyük maddi zenginliği müjdeler. Kartta zengin bir adam, yardıma muhtaçlara cömertçe para dağıtmaktadır.

Düz

Başarılı girişimler, zenginlik. Bir yükten, borçtan kurtulmak. Cömertlik, ihtiyaç duyanlara yardım etmek, yüksek gönüllülük. Hediye, miras, ödül. Güçlenmek, sözü dinlenir biri olmak. Bilgilenmek, öğrenmek ya da öğretmek.

Ters

Varlığın kaybı. Bir hırsızlığa uğrama tehlikesi. Aldatılma. Alacakların tahsil edilememesi. Müsriflik, gösteriş. Paylaşmayı bilmemek. Yeni bir kazanç uğruna eldekilerden vazgeçme. Hak edilmeden kazanılan para. Güç kaybı.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla