Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.12, 23:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kupa Altılısı Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kupa Altılısı Anlamı ve Açıklaması


KUPA ALTILISI


Çiçekler dolu bir köy meydanı. Küçük bir çocuk elindeki çiçek dolu kupayı bir kıza uzatıyor. Kupa Altılısı geçmişte kalan güzel duygulara, anılara ilişkin karttır.

Geçmiş yaşantınıza bakıp eski günlerinizi yad edeceksiniz. Geçmişe yaptığınız yolculuk, yapmak istedikleriniz için size ilham verecek ve sizi harekete geçirecektir. Eğer bugünden kaçmak için geçmişe dalıyorsanız dikkatli olmalısınız. Aksi taktirde kimse özlemlerinizi ve isteklerinizi algılamaz. Yaşadığınız masalımsı aşk ise çok geride kaldı. Artık gerçeğe dönmenin zamanı geldi.

Düz

Geride kalanları, geçmişi özlemek. Mutluluğun kökenlerinin geçmişe uzanması. Çocukken yaşanan bir olayın yeniden yaşanması ya da bir anının canlanması. Eski dostları özleme ay da onlarla yeniden bir araya gelme. Çocukluktan beri istenen, uğruna mücadele verilen bir arzunun gerçekleşmesi, mutluluk. Vicdanın rahat olması, masumiyet. Bir hayranın varlığı. Bir hayrandan alınacak bir hediye. Şehvet, cinsel hayatta mutluluk.

Ters

Geçmişte yaşama, bugünü, yeni şartları kabul edememe. Geçmişte kalan birine duyulan özlem. Eski bir sevgiliye, aşka duyulan hasret. Gelenekçilik. Miras. Artık mutluluk vermeyen bir ilişki.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla