Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 22:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon İSKİden Engellilere Yüzde 50 İndirim - Engellilere Su Faturası İndirimi

İSKİ'den Engellilere Yüzde 50 İndirim - Engellilere Su Faturası İndirimi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), engellilere yüzde 50 indirim uygulaması başlattı.

Uygulamaya göre, en az yüzde 40 engelli olduğunu belgeleyen vatandaşların ikamet adreslerine yüzde 50 indirim uygulanacak.

İSKİ’nin Ocak ayında yürürlüğe giren yeni tarifeler yönetmeliği ile bazı abonelik gruplarında değişiklikler yapıldı. İSKİ Genel Kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe girentarifeler yönetmeliği, engellilere yüzde 50 indirim, ev-ofislere ise konut sözleşmesi imkânı tanıyor.

Yeni tarifeler yönetmeliğinde değişiklik olan abone gruplarının yönetmelik hükümlerinden istifade edebilmesi için bağlı olduğu İSKİ Şube Müdürlüğüne başvurarak gerekli belgeleri ibraz etmesi gerekiyor.

Yeni tarifeler yönetmeliğinde, geri dönüşümü sağlanan sular da yer alıyor. Genel Kurul kararıyla geri dönüşüm sularının metreküpü 50 kuruş olarak belirlendi. Geri dönüşüm suları ilk olarak İstanbul Park, Sabiha Gökçen Havalimanı, DericilerSanayi Sitesi ve Tuzla – Maltepe arasındaki sahil bandındaki yeşil alan sulamasında kullanılacak.

Kaynak: Cihan
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla