Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 22:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Asılmış Adam Anlamı ve Açıklaması


ASILMIŞ ADAM


Tanrı Odin?i sergileyen Asılan Adam Tarot?un gizemli kartlarından biridir. Kartta T şeklinde bir ağaca asılı, baş aşağı duran bir adam görülmektedir. Bu kart, ilk etapta zorda kalındığı anlamını taşır. Ancak asılı olduğu ağaçta bir haç oluşturan adamın yüz ifadesi vecd hali görünümündedir. Huzur doludur. Başının çevresindeki ışık halkası acı çekmediğinin kanıtıdır. Giysisin kırmızı bölümü hırsın, mavi bölümü ise bilinçaltının sembolüdür. Sarı ayakkabıları zeka, istek ve hırsın işaretidir. Asılı bulunduğu Hayat Ağacı?nın kökleri yer altının derinliklerinden kaynaklanırken, gövdesi yaşadığımız nesnel dünyanın içine doğar ve dalları da sonsuz alem olan göğe doğru yükselişi simgeler. Bu kartta fedakarlık ve hayal gücü geniş bir sevgi temsil edilir. Asılan adam bu zoraki durgunluğun, hareketsizliğin gerekli olduğunu, derin sebeplerin anlaşılması sonucu değişen dünya görüşünü, bir dönüm noktasını ve ele geçen fırsatı gösterir. Bu dönemlerde mahkum olunan hareketsizlik en iyimser yorumla bir hastalık olarak açıklanabilir. Bu kartın yöneticisi Su elementidir.

Görüşlerinizi değiştirmediğiniz sürece açılım yapmanız mümkün değil. Sabırsız davranarak önemli ayrıntıları gözden kaçırdınız. Kendinize zaman ayırarak bir strateji oluşturmalısınız. Ancak bu stratejinin hayata geçirilmesi için katı tutumunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Bununla birlikte kendinizi iyi hissetmeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sıkıntılarınızın yaratacağı hastalıklardan korunmak için meditasyon yapabilirsiniz. İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız inatçı tutumunuzdan vazgeçip düşüncelerinizi değiştirmelisiniz. Baskı altında tuttuğunuz duygularınızı artık salıvermelisiniz.

Düz

Hastalık, işsizlik. Kaderde yeni bir dönem, durağanlık, kararların ve ilişkilerin askıya alınması. Maddi kazanç hırsını ikinci plana atmak. Zihinsel becerilerin kuvvetlenmesi, zekanın gelişmesi. Sezgilerin artması, kehanet gücü.


Ters

Maddi kazanç hırsı. Para için ahlaki kuralları yok saymak. Kibir, bencillik. Depresyon, bilinç ve bilinçaltı arasında karmaşa.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla