Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 22:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Azize Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Azize Anlamı ve Açıklaması


AZİZE



Süleyman Mabedi?nin negatif hayat gücünü temsil eden siyah Boaz sütunu ile pozitif hayat gücünü temsil eden Jachin sütunu arasında oturan Azize, dengenin sembolüdür. Elinde tuttuğu Kutsal Kanun Kitabı ve göğsünde asılı duran Güneş haçı ile de yaşanan negatif ve pozitif yönlerinin birlikteliğini gösterir. Ayrıca diğer bir ikili sembol olarak başındaki ay ve ayağının altındaki diğer ay değişimi simgeler. Azize hem fani, hem de ilahi gerçekleri bilen zekadır. İki sütun arasındaki perdede dişiliği simgeleyen nar çiçeği ve erkekliği simgeleyen hurma yaprakları bulunur. Bilinçli arzular bu esrar perdesini kaldırabilirse yaratıcılık ortaya çıkar. Azize?nin aydınlık yönü, sabrın, anlayışın, hoşgörünün iyiliğin ve affetmeye hazır olmanın habercisidir. Bu özellikleri sayesinde gizli gücünü, başkalarının iyiliği için, yardımsever, iyileştirici veya iyi bir büyücü gibi kullanır. Azize?nin karanlık bir yönü bulunsa da iyi ve yardımseverdir. Geleneksel olarak Tarot?un üç koruyucu kartından biridir. Azize bilinmeyen gizli gücümüzü, ince ruhumuzu ve sezgi yeteneğimizi simgeler. Ay tarafından temsil edilen Azize, bilinçaltının sembolüdür.

Azize, bilinmeyen gizli gücümüzü, ince ruhumuzu, sezgi yeteneğimizi, açıklanamaz gerçekleri gösterir. Azize, hayatınızdaki tavırlarınızı ve günlük işlerinizi düzenli olarak yerine getirdiğinizi simgeler. Bu da sabırlı ve yeni heyecanlara açık olduğunuzu gösterir. Bu kart hayallere dalacağınız bir dönemin habercisi de olabilir. İçinizdeki gizli hazineye ulaşmak için derinlere dalacağınızı da gösterebilir. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkilerinizdeki özeni gösteriyor. Bu yaşam tarzından olan memnuniyetiniz birlikteliklerinizi mutlu kılıyor. Kararlar almadan önce anlayışlı yaklaşımınızla yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu gösterin.

Düz

Sezgilerin önemi. Olayları yorumlarken hislerimize kulak vermemiz yönünde bir uyarı. Bilinçaltının sembollerini, rüyaları ve hayalleri küçümsememe gereği. Bir sırrı çözme. Bilinçaltımızdaki gizli bir durumun ortaya çıkması. Bilgili ve sezgileri güçlü bir kadın. Bu kadının etkisi. Erkek için hayalindeki kadına rastlayacağı, kadın için ise bu özelliklerin kendinde veya bir arkadaşında bulunması. Yaratıcılık.

Ters

Kibir ve kendini beğenmenin işareti. Tavsiyeleri dikkate almama. Duygusal dengesizlik, anlaşmazlıklar. Eğlenceye düşkünlük. Erkek için bir kadının duygusal kölesi haline gelme tehlikesi. Yüzeysel bilginin hakimiyeti.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla