Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 22:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Aşıklar Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Aşıklar Anlamı ve Açıklaması


AŞIKLAR



Tarotun altıncı kartı Aşıklar büyük bir sevgiye ve yaşamda büyük bir adım atmaya hazırlanmamız gerektiğine işaret eder. Kartta çıplak bir kadınla çıplak bir erkek görülür. Kadın figürü havayı, erkekse Adem?i sembolize etmektedir. Hava meleği Rafael, karttaki kadını ve erkeği kutsamaktadır. Erkeğin arkasındaki ağaç kutsal hayat ağacı, kadının arkasındaki ise iyilik kötülük ağacıdır. Kadının bakışları meleğe doğru, erkeğin bakışları ise kadına doğrudur. Kadın bilinçaltını, erkek ise bilinci sergilemektedir. Aşıklar birbirlerinden hiçbir şey saklamadan bütün çıplaklıkları ile ayakta durmaktalar. Bununla ahenkli ve başarılı bir hayatın bilinçaltı ve bilinçüstü arasındaki birleşmeye bağlı olduğu anlatılmaktadır. Bu kart yaşam tarzına veda ederek, tek bir sevgiye yöneleceğinizin göstergesidir. Aşıklar Kartı?nın yöneticisi İkizler?dir.

Aşıklar hem büyük bir aşkı, hem de bir konu hakkında karar aşamasına gelindiğini gösterir. Yaşam tarzını değiştirmek, tek bir seçim yapma olarak açıklanabilir. Aşıklar, kayıtsız şartsız söylenecek "evet" i simgeler. İşinizle ilgili tüm koşulları değerlendirip, gelecekteki konumunuzu belirleyecek kesin kararlar almanız gerektiğini gösterir. Bu kararlar işinizi değiştirmeyi kapsadığı gibi yeni bir iş alanın seçimi, yeni bir projeyi de kapsayabilir. Bu kart kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kalındığı sürece mutluluğa ve dinginliğe ulaşılabileceğini gösterir. Aşk ilişkilerinizde ise sizi derinden etkileyecek yoğun bir sevginin işaretçisidir. Mutluluğu tek bir kişide yakalayabilme ihtimalini de güçlendirir. Bununla birlikte bu kişi eşiniz de olabilir. Yapmanız gereken, ilişkinizi keşfe çıkmaktır. Aşıklar kartının bir diğer mesajı insanlarla iletişimin tek koşulunun kararlılıktan geçtiğini bilmektir. İsteklerinize sevgiyle yaklaşın. "Evet" demekten çekinmeyin. Duygularınızı gizlemeyin. Önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin.

Düz

Yeni bir başlangıç. Seçeneklerin gözden geçirilmesi gereği. Duygusal bir ilişki, aşk. Bir ilişkinin olgunluk gerektirdiğine dair bir uyarı. Evlilik. Maddiyat ve maneviyat arasında bir denge bulunması gereği. Dikkatli olma, sezgileri dinleme yönünde bir uyarı. Kişinin iç dünyasını tanıması ve isteklerine sahip çıkma zamanının geldiği. Tutku, şehvet. Cinsel istekler ve ebedi aşk arasında zorlu bir seçim vakti. Akrabalık, dostluk gibi köklü ve eski ilişkileri kuvvetlendirme gereği.

Ters

Gereksiz endişeler yüzünden kaçırılacak bir fırsat. Yanlış bir seçim. Boşanma, ihanet, aldatılma. Köklü ilişkilerde sarsılma. Zorlu bir sınav ya da zor bir seçim.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla