Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 23:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Yıldız Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Yıldız Anlamı ve Açıklaması


YILDIZ


Kartın üst bölümünde biri büyük olmak üzere, sekiz adet yıldız görülmektedir. Yıldızların ona verdiği ışığın altında, çıplak bir genç kız, havuzun yanında diz çökmüş, elindeki testilerden su dökmektedir. Sağ elinde bulunan testideki suyu, evrensel bilinç havuzuna dökmekte, sol elindeki testideki suyu ise, maddeyi sembolize eden toprağa dökmektedir. Büyük yıldız, ruhu ve aydınlığı gösterir. Ağaçta sessizce oturan kuş ise bilinci ve aklın temsilcisidir. Yıldız kartı, erotizm ve şifa tanrıçası Ishtar ile aşk tanrıçası Afrodit’i sembolize eder. Genç kız, öz anlamda, doğa ananın kendisidir. Aynı zamanda ebedi gençlik ve güzelliğin de işaretidir. Kartın derin anlamından yaşamın bağımsızca akışı ve sonsuza dek yenilenen yaratıcılık görülür. Yıldızın, gecenin haricinde parlaması, ruhun sembolüdür. Diğer bir anlamda, yıldız, mistik merkezdir, kaderi çağrıştırır. Simyacılara göre ise yıldız hayal gücünün sembolüdür. Bilinçaltı güçlerini, maddi objelere gerektiği şekilde bağlar. Kova burcuna eş, erkek özellikli, hava karakterlidir. Yıldız umudu, bilgeliği ve şans sezgilerini simgeler. Uzun vadeli bazı olaylar planladığımızı veya yeni girişimlerde bulunacağımızı gösterir. Yıldız bir olayın olumlu gelişeceğini müjdeleyen üç olumlu karttan biridir.

Yıldız; umudu bilgeliği ve yüksek bağlantıları, görüşü simgeler. Uzun vadeli planlarınıza başlayacağınızı gösterir. Olumlu bir olayın gerçekleşeceğini gösteren bir karttır. Atacağınız adımlar size gelecek vaat ediyor. İleriyi görme özelliğiniz, yıldızla size yol gösterecektir. İyimserliğinizi devam ettirip başarılarınızın altına imzanızı göreceksiniz. Geleceğe güvenle bakın. İlişkilerinizde güzel şeyler vaat eden karşılaşmalar ve mutluluk dolu bir ilişki sizi bekliyor.

Düz

Şans, önemli bir fırsat. Ruhsal rahatlama, güven, inanç, umut. Sağlık ve refah. Sezgilerin kuvvetlenmesi, doğruları kavrama. Başarılı işler sezme. İş hayatında başarı, kazanç getirecek bir yatırım. Mutluluk. Aşkta ve ilişkilerde neşeli bir dönem.

Ters

İnatçılık, kötümserlik. Gurur ve kibir. Güç kaybı. Belirsizlik, içten gelen şüphe. İnanç yoksunluğu. Fırsatların farkına varamamak, başarı için gerekli çabayı göstermemek, tembellik. Beklentilerin gerçekleşmemesi, mutsuzluk. İstenmeyen bir son. Ayrılık.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla