Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 23:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Tılsım Üçlüsü Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Tılsım Üçlüsü Anlamı ve Açıklaması


TILSIM ÜÇLÜSÜ


Kartta kutsal bir mekandaki sütunun üzerinde son düzeltmelerini yapan bir heykeltıraş görmekteyiz. Onu izleyen rahip ile rahibe de oymalara hayranlıkla bakıyor. Tılsımların Üçlüsü ustalığın ve mutlu bir haberin müjdecisidir. Yeteneklerimizin deneneceği bir alana gireceğimizi ve bunu ustalıkla başaracağımızı betimler.

Önünüz açık. Girişimciliğiniz sayesinde başarıdan başarıya koşabilirsiniz. Gelecekle ilgili yaptığınız planları tekrar gözden geçirmenizde fayda var.


Düz

Kariyerde yükselme. Yeteneklerin doğru kullanımı sonucu elde edilecek maddi kazançlar. Yapılan işlerin toplum tarafından takdir görmesi, ün. Risk barındırmayan bir yatırım. Başarılı bir ortaklık, karlı yatırımlar.

Ters

Başarı için yeterli beceri göstermemek. Çabalara rağmen takdir edilmemek, eleştirilere uğramak. Hayal kırıklığı. Kibir, ukala davranışlar. Bilgisizce davranmak, başkalarının tecrübelerinden yararlanmak.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla