Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 23:39   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kılıç Üçlüsü Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kılıç Üçlüsü Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ ÜÇLÜSÜ


Şimşeklerin çaktığı, fırtınalı bir hava. Üç kılıç bir kalbe saplanmakta. Kılıç Üçlüsü’nün ilk anlamı insanı derinden yaralayacak bir olayın yaşanacağı yönündedir. Ancak kartın tek anlamı bu değildir. Kartta duygularımızı bastırarak, alacağımız yeni bir karara da işaret ediliyor olabilir. Kimi zaman bu, aklımızı kullanarak, bazı bağımlılıklarımızdan kurtulabileceğimiz anlamına da gelebilmektedir.

Ayrılık kartıdır. İlişkinizin bitiş sürecine girdiğini gösterir. Size acı verecek bu ayrılık. Kendinizi toparlamak için zamana ihtiyacınız olacak.

Düz

Acı verecek bir olay. Ayrılık. İlişkilerde gerilim, gözyaşı. İradenin güçlenmesi, şüpheli alışkanlıklardan kurtulma. Var olanın daha iyi koşullar için yıkılması. Ruhi bozukluk, depresyon. Siyasi karmaşa.

Ters

Zihinsel karmaşa, gerçekleri görememe. Gerilim, karmaşa ancak bunu büyük bir acıya yo açmayacağı. Mutsuzluğa yol açmayacak bir kayıp. Bir anlaşmanın bozulması. Savaş.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla