Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.12, 23:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kader Çarkı Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kader Çarkı Anlamı ve Açıklaması


KADER ÇARKI

Bir çok astrolojik sembolü barındıran bu kart olanın olmaya devam edeceğinin işaretidir. Çark döner ve dönüşlerinde Zodyak’ın dört elementinin temsil edildiği bölmelerden geçer. Bu bölmelerin her biri kartın dört bir köşesinde çeşitli sembollerle resmedilmiştir. Bunlar; Ateş için Aslan, Toprak için Boğa, Su için Kartal ve Hava elementi için Melek figürleridir. Kartta görülen çakal başlı Mısır Tanrısı Hermes-Anibus, evrimi ve bilincin yüksek düzeylere çıkışını simgeler. Yılan, kozmik enerjinin şekillenmesi olarak tanımlanırken, sfenks denge prensibini ve ebedi insanı belirtir. Kartın ortasında, kader çarkı vardır, çarkın tekerleğinde ise Taro yazısı görülür. İç tekerlekte Merkür’ün ve Kova burcunun işaretlerinin yanı sıra tuz ve sülfür gibi alşimik yani simyasal semboller görülür. Bu esrarengiz semboller gizli evrensel yasaları gösterir. Sürpriz ilişkileri ve kaderi simgeler. Kaderin, şansın ve zamanın devinim gösteren doğasının simgelediği Kader Çarkı, şans getirici olarak bilinen Jüpiter gezegeninin yönetimindedir. Bu kart bir işe başlamada hazırlığın, sonra bunu takip eden gelişimin ve sonunda da verim alma döngüsünün de simgesi sayılır. Bununla birlikte girişmeye hazırlandığımız iş için henüz erken olduğu şeklinde de yorumlanabilir. Çark bir yandan kaderdeki iniş ve çıkışları anlatırken öte yandan, insanların kaderlerini değiştirecek güçleri olduğunu da söyler.

Kader çarkı kaderinize bakış açınıza göre güçsüzlüğünüze ve yardıma muhtaçlığınızın göstergesi olarak yaşamınızla ilgili bir tecrübenin habercisi olarak yorumlanabilir. Somut olaylar isteğimiz dışında gelişir. Güçsüzlüğü ve monoton yaşamı ifade eden kart. Sorumluluklar altında ezildiğinizi hissedebilirsiniz. Bu da sizi yıpratır. Büyük değişimler yaşayabileceğinize işaret etmesine rağmen bu sizin istekleriniz doğrultusunda olmayabilir. Hayatınızın artıları ve eksilerine mahkum olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu da korkularınızı ve umutlarınızı kadere bağlamış durumda olduğunuzu gösteriyor. Buna rağmen olayların önemini kavrayın. Kaderinizi ve sorumluluklarınızı severek kabul edin. İsteklerinize adım adım ulaşacaksınız. Sürekli mutluluğu aramaktan da vazgeçin. İlişkiler pozitif ve negatif yönleriyle de çekici olabilirler.

Düz

Olumlu bir kader devrinin başlayacağı. Şans, büyük fırsatlar. Sorunların beklenmedik bir şekilde çözülmesi. Kader ve şans arasındaki ilişkinin farkına varmak. Geniş bir bakış açısı kazanmak. İyilik yapmak. İyiliğin size mutluluk getireceği, yeni fırsatlar sağlayacağı yönünde bir işaret. Kaderin kabullenişi, bazı gerçeklerin değiştirilemeyeceğini kavramak.

Ters

Beklenen fırsatların ortaya çıkmaması, gelişmelerin aleyhte olması. İyi bir dönemin kapanması. Mutsuzluk. Kötülüğe karşı kötülük. Korkak davranmak, başarısızlık.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla