Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.01.12, 00:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tarot Falı Kartı Kupa Üçlüsü Anlamı ve Açıklaması

Tarot Falı Kartı Kupa Üçlüsü Anlamı ve Açıklaması


KUPA ÜÇLÜSÜ


Karttaki üç genç kız kadehlerini havaya kaldırarak bir kutlama yapmakta. Kupa Üçlüsü kutlama zamanının geldiğini, mutlu bir dönemi müjdeler.

Duygusal yaşamınızı noktalıyorsunuz. Kendinizi mutsuz ve yalnız hissediyorsunuz. İlişkinizin yürümesi ise imkansız. İlişkinizin bozulmasına bir üçüncü kişi neden. Aldatılmayı kaldıramıyorsunuz. Size yapılan saygısızlığın farkında olmanız pozitif düşünebildiğinize işarettir. Ancak sizden hoşlanan birinin varlığı da yeni bir ilişkinin temellerini atabilir.

Düz

Nişan, düğün ya da bir doğum. Coşkulu bir kutlama. Hastaların iyileşmesi, sağlık. Mutluluk. Bir gruba dahil olmak, hedeflerini paylaşmak. Konukseverlik göstermek ya da görmek. Arkadaşlarla eğlenmek.

Ters

Umulan başarının gerçekleşmemesi, hırsların benliği sarması, mutsuzluk. Kişinin kendinden memnun olmaması. Sorun yaratan, kendinden memnun olmayan bir yapı. Sevgiden yoksun bedensel haz. Lükse, eğlenceye düşkünlük.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla