Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.01.12, 17:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart 22 Ocak 2012 Günlük Burç Yorumları

22 Ocak 2012 Günlük Burç Yorumları




KOÇ burcu 22 Ocak 2012 yorumu

Bugün, duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmamanız birtakım sorunlara neden olabilir. Canınız çok fazla insanla haşır neşir olmak istemeyebilir. Yaptığınız tatil planları istediğiniz gibi ilerleyecek. İşinizi şansa bırakmamayı tercih edecek ve garantici davranmayı seçeceksiniz.



BOĞA burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Arkadaşlarınızla veya sosyal çevre alanlarınızda gününüzü harcayabilirsiniz. Kafanızda yarım kalan işleriniz varsa; bugün bu işlerinizi planlayacak ve bu plana göre hareket edeceksiniz. Arzu ve istekleriniz bu sıralar sizi ateşli kılabilir. Kızgınlığınızı etrafınıza yansıtmamaya çalışmalısınız.



İKİZLER burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Bugün, her ne işle uğraşırsanız uğraşın başı siz çekeceksiniz. Göz önünde ve diğer insanlarla bir arada olmayı çok seviyorsunuz. Sevdiğiniz insanla birtakım anlaşmazlıklarınız oluşabilir. Sabırsızlığınızı tahammülsüzlüğe döndürmezseniz; son derece keyifli bir gün olacak.



YENGEÇ burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Bugün birazcık kabuğunuzdan çıkmalı ve hayatı dolu dolu yaşamayı tercih etmelisiniz. Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi artırabilir ve gün içinde dolaşmayı ve yeni yerler keşfetmeyi isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda ve iş ortamınızda yoluna koymanız gerekenler üzerine kafa yoracaksınız.



ASLAN burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Bugün, duygularınız biraz içe kapanık olabilir. Düşüncelerden çok, harekete geçmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Sevdiğiniz insandan veya varsa çocuğunuzdan beklediğiniz şeyleri dile getirmeye çalışmalısınız. kadın Bugün, ailenizle beraber hareket etmek sizin için çok önemli olacak.



BAŞAK burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Ayrıntılarla ve işlerle boğuştuğunuz birkaç günün ardından, bugün sevdiğiniz kişiyle beraber olabilir ve onun isteklerine göre planlar yapabilirsiniz. Aile hayatınızda bazı şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Moralinizi bozmayın ve hemen tepki vermemeye çalışın.



TERAZİ burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Bugün, yapmanız gereken işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Biriken çok şey var ve verdiğiniz sözler adına sizin bunları bugün içerisinde bir düzene oturtmanız gerekecek. İletişimsel konularda sizinle aynı frekansta olmayan arkadaşlarınızı hemen haşlamayın.



AKREP burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Ev hayatınızın dışındaki paylaşımlarınızı artıracağınız ve gün içinde bulunacağınız etkinliklerden keyif alacağınız bir gün olacak. Çabuk para harcamaya veya para konusunda tepki vermeye meyilli olacaksınız. Yardım etmeniz gereken kişiler için kafanızda bir plan oluşturacaksınız.



YAY burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Bugün, evinizde veya eviniz kadar rahat edeceğiniz ortamlarda bulunarak hareket edeceksiniz. Dinlenmek ve rahatlamak sizin için son derece önemli olacak. Ailenizin sizinle aynı düşüncede olmaması ve ortak planlar yapamamanız zaman zaman sizi yorabilir. Onlara çok tepki vermeyin.



OĞLAK burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Yakın çevrenizle ve akrabalarınızla bir arada olacak, iletişiminizi hızlı tutacaksınız. Bilinçaltınız hızlı çalışacağından, çevrenizdekilere karşı aşırı eleştirel ve tepkisel yaklaşmamaya çaba harcayın. Enerji olarak geri planda durmalı, ileride yapacaklarınızı gözden geçirmelisiniz.



KOVA burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Maddi konular ağırlıklı olarak kafanızı kurcalayabilir. Hayat atılımlarınız için, arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden istediğiniz destek ve ilgiyi görmeyi arzu edeceksiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilirler. Bu yüzden ilişkilerinize karşı sıcak tutumlar gelişitirmeyi deneyin.



BALIK burcu 22 Ocak 2012 yorumu


Birkaç gündür hissettiğiniz uyuşukluk ve isteksizlik, bugün yerini hareketli ortamlara bırakacak. İşiniz konusunda hâlâ planlamalar yapmaya ve birtakım şeyleri gözden geçirmeye ihtiyacınız var. Bugün, bunu yapacak gücü ve isteği kendinizde bulabilirsiniz. İnsanların söylediklerine aldırmamalısınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla