Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.02.12, 21:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Rüyada Diş Görmek - Rüyada Diş Görmek Yorumu

Rüyada Diş Görmek - Rüyada Diş Görmek Yorumu


Kişinin ev halkına ve akrabalarına delalet eder İst dişler baba tarafından, alt dişler anne tarafından akrabalara; İst çenedeki iki ön diş baba ve amcaya; alt çenedeki iki ön diş kendi çocuklarına, Bu dişlerde görülen çürüme ve düşme yahut kırılma, dişinn temsil ettiği yakının başına gelecek sıkıntı, hastalık, uzağa gitme yahut vefatınaa; bu dişlerde görülen güzellik, temsil ettiği akrabanın durumunun iyiliğine veya onu mutlu edecek bir duruma, Diş oynaması hastalığa, Diş kiri yahut kokusu kötü şöhreteve sünnete uymamaya, Diş parlaklığı ve güzel kokması güzel övgüye, sünnete uyarak mutlu yaşamaya, Dişlerde görülen düzensizlik, ev halkındaki uyumsuzluğa, Fazla diş akrabadan görülecek iyiliğe, Küçük diş güzelliğe, büyük diş müjde yahut korkutmaya, Kadının dişinin kucağına düşmesi salimen doğum yapmasına, hamile değilse ele geçecek dünyalığa, Diş ağrısı aile bireyleri yahut akrabadan gelecek sıkıntıya, Gümüş diş asalet ve güzel ahlaka, altın diş kadın için kız çocuğuna yahut mutululuğa, odun. taş vs.den yapılmış diş faydasız akraba ve boş gayretlere, Ağrıyan dişe ilaç sürmek yahut onu çektirmek gam ve kederden kurulmaya, Ağzında tek diş kaldığını görmek ömrünün bir yıl sonra biteceğine, Diş bazen yıllara, Efendimizin güzel söz ve davranışlarına; Diş kamaşması aile fertlerinden kaynaklanacak geçici sıkıntıya, Dişlerinin tamamen düştüğünü görmek bütün akrabalarından daha çok yaşamaya, Diş düşmesi borçlunun borcunu ödemesine.


Rüyada dis görmek ev halki ve akrabalikla yorumlanir. Üst kat disler erkek, alt kat disler kadin ve azi disleri ev halkinin reisi olarak tabir edilir. Rüyada her hangi bir disinin yaninda yeni bir dis çiktigini görmek, bir akrabadan hayir ve menfaat görecegine; disleri arasinda seyrek ve açik yerleri görmek, akraba ve ev halki arasinda bir geçimsizligin çikacagina delalet eder. Halk arasinda büyük dis makbul oldugu için dislerin büyük oldugunu görmek, rüya sahibinin sevildigine ve sayildigina isarettir. Dislerini bozuk ve sallanir bir sekilde görmek zafiyete; disleri temiz ve güzel bir sekilde görmek, keder ve sikintidan kurtulmaya, cömert ve iyilik sever biri olduguna; dislerin uzun ve beyaz oldugunu görmek, kuvvet ve cesarete; yeni dogmus bir çocugun dis çikardigini görmek, bela ve musibete yorumlanir. Rüyada disinin düstügünü ve onu düstügü yerden aldigini görmek, yeni bir çocugunun dogacagina; düsen disi arayip da bulamamasi akrabasindan birinin vefatina; dislerinin her birinin veya bir kaçinin uzadigini görmek, akraba ve ev balkinin mallarinin elinden gidecegine; dislerinin birinin veya bir kaçinin kisaldigini görmek, akrabalarinin mallarinin azalacagina isarettir. Ibni Kesir’e göre; rüyada dislerin küçüklügü güzellikle, büyüklügü ise müjde ile tabir olunur. Dislerinden birinin kucagina, elbisesinin etegine veya eline düstügünü görmek, iki sekilde tabir olunur: Hamile kadinin dogurmasina veya eline mal geçip bundan faydalanmasina. Bütün dislerinin döküldügünü görmek üç sekilde yorumlanir: Kendisinin veya akrabalarindan birinin ölümü, elinden bütün mallarinin çikmasi, fena ve dar bir rizk. Agriyan bir disine ilaç koydugunu görmek veya o disi çektirmek hayir ve menfaate, kederden ve sikintidan kurtulmaya; dökülen dislerinin yerine yeni dislerin çiktigini görmek, akrabalarinin kendisine karsi olan kin ve düsmanliklarinin geçtigine delalet eder. Agzinda tek dis kaldigini görmek, ömründen bir sene kaldigina; agzinda altin bir dis bulundugunu görmek, büyük bir isten para kazanacagina isarettir.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla