Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.02.12, 19:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Rüyada Azil Görmek - Rüyada Azil Görmek Yorumu - Rüya Tabiri Azil

Rüyada Azil Görmek - Rüyada Azil Görmek Yorumu - Rüya Tabiri Azil

Görevden alınmak memur için vazifenin devam ve bekasına, Diğerleri için sıkıntılı uğraşlara, Aynı görevle başka yere ya da başka bir göreve tayin bazen bunun gerçekleşmesine, bazen malda meydana gelecek zarara delalet eder.


Bir kimsenin memur iken rüyasinda azledildigini görmesi hayra yorumlanmaz. Bu rüya o kimsenin dininde ihmal olduguna ve ibadetini geregi gibi yapmadigina isarettir. Rüyada kendisinin bir daire amiri oldugunu ve maiyetinde bulunan bir kimseyi isinden çikardigini görmesi, o kimsenin esinden ayrilacagina yorumlanir. Kendisinin isinden çikarildigini ve yerine baska birinin atandigini görmek, bazi düsmanlari tarafindan aleyhinde bir takim isler çevrildigine, islerine siki sikiya sarilmasi gerektigine delalet eder.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla