Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.02.12, 21:05   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Pelin Akil Biyografisi - Pelin Akil Hayatı - Pelin Akil Kimdir?

Pelin Akil Biyografisi - Pelin Akil Hayatı - Pelin Akil Kimdir?


doğum Tarihi: 17 Nisan 1986
doğum Yeri: İstanbul
Mesleği: Oyuncu
Eğitimi: Lisans

Pelin Akil 17 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatroyu çok seven ve Üniversite yıllarında Şebnem Sönmez'den eğitim alan Pelin Akil, aynı zamanda müzikal ile de ilgilenmektedir. Rol yapmaktan keyif aldığını söyleyen sanatçımız Şimdi Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde okumaktadır. Arka Sıradakiler dizisindeki Zehra karakteri ile tüm Türkiye'nin beşenisini toplayan Pelin Akil dans etmeyi ve Şarkı söylemeyi seviyor.
Arka Sıradakiler dizisinde 4. sezonda da sona yaklaşırken, diziye sonradan girmesine rağmen en popüler oyuncularından birisi olduğunu söyleyebiliriz. Artık Arka Sıradakiler dizisinin vazgeçilmez oyuncu olmuş durumda. Hayranları bu diziden sonraki projelerini merak ediyor. Herhangi bir film veya dizide başrol oynamasına muhtemel gözle bakılıyor.

Pelin Akil Resimleri
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla