Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.04.12, 00:38   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Eylül
Super Moderator
 
Eylül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 2.303
Konular: 931
Puan Grafiği
Rep Puanı:7806
Rep Gücü:20
RD:Eylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond reputeEylül has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 542
199 Mesajına 659 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Anıl Tetik Biyografisi - Anıl Tetik Kimdir - Anıl Tetik Hayatı - Anıl Tetik Yaşamı

Anıl Tetik Biyografisi - Anıl Tetik Kimdir - Anıl Tetik Hayatı - Anıl Tetik Yaşamı

Anıl Tetik (D. 01.07.1991 İstanbul) Öğrenci ve motor sporları yarışçısı.



Anıl Tetik

Anıl Tetik, 1991 İstanbul Küçükçekmece doğumludur. Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrencidir. Çocukluğundan beri motor sporları hayalleriyle büyüyen Anıl’ın ailesi bu isteğine tehlikeli olması sebebiyle hep karşı çıkmıştır. 19 yaşına geldiğinde 100 kiloya ulaşmıştı, motor sporları için uygun bir kilo değildi sıkı bir diyet ve sporla dört ay gibi kısa bir sürede tam 25 kilo vermeyi başararak 75 kiloya düşmüştür. Artık kilo engeli kalmayan Anıl, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için ailesini de ikna etmiştir. Amerakilı hocalardan aldığı biraylık dersin sonunda başarısı ile dikkat çekmiştir. Bir çok yarışa katılıp iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç yapmıştır.



Anıl Tetik

Bu başarıların hemen ardından Survivor yarışmasına katılmıştır. Survivor yarışmasına gönüllüler arasında başlayan Anıl bir kaç gün sonra ünlülerde birkişinin eksik olması nedeniyle, gönüllüler arasında yapılan oylama sonucu ünlüler adasına gönderilmiştir.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.



Anıl Tetik



Anıl Tetik

Anıl Tetik Resimleri - Anıl Tetik Fotoğrafları - Anıl Tetik Resim - Anıl Tetik
--------------Tualimforum İmzam--------------



Eylül
Eylül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla