Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.04.12, 00:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Nokia
Moderator
 
Nokia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Nerden: Erzurum
Mesajlar: 7.017
Konular: 5376
Puan Grafiği
Rep Puanı:8872
Rep Gücü:112
RD:Nokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond reputeNokia has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 353
264 Mesajına 784 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Dünya Günü ile İlgili Kompozisyon - Dünya Günü Konulu Kompozisyon

Dünya Günü ile İlgili Kompozisyon - Dünya Günü Konulu Kompozisyon

Dünya

Dünya bütün canlıların içinde yaşadığı bir gezegendir. Canlılar için son derece önemli bir yere sahip olan dünyayı korumalıyız. Dünyaya zarar vermek canlıların yaşamına zarar vermek gibidir.

Son zamanlarda yapılan bir çok teknolojik buluş malesef dünyaya zarar veriyor. Teknoloji ve sanayi toplumu adeta dünyayı zehirliyor. Üretim ve aç gözlü toplumların dünyaya verdiği zarar tahmin bile edemeyeceğimiz boyutta.

Örnek olarak çevre kirliliğini verebiliriz. Fabrika atıklarından tutunda egzoz gazından çıkan gazlara kadar her türlü zararlı gazlar dünyaya zarar veriyor. Ozon tabakası deliniyor. Küresel ısınmayla dünya iklimi değişiyor.

Birey olarak duyarlı olmanın yanında sanırım en çok devletler düzeyinde duyarlı olak gerekiyor. Çünkü dünyanın dengesini değiştiren büyük çapta faleketler ancak büyük çapta önlemlerle düzelebilir. BirleşmişMilletler Dünya konusunda daha yapıcı önlemleri devletler düzeyindeki katılımla alırlarsa belki dünya yok olmaktan kurtulabilir.

Not: Bu kompozisyon özgün bir kompozisyon olup kaynak gösterilmeden alınamaz.
Nokia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla