Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.05.12, 19:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav - Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav Tarifi

Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav - Havuçlu ve Karnabaharlı Pilav Tarifi



Malzemeler:

2 bardak un
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı margarin
2 bardak pirinç
2 adet havuç
2 bardak karnabahar
2 yemek kaşığı tereyağ
Karabiber, Tuz

Hazırlanışı:

Doğranmış ve ayıklanmış karnabahar tuzlu 1 bardak suda 10 dakika birarada haşlanır. 2 bardak pirinç bol tuzlu suda 10 dakika haşlanır, süzülür ve soğuk su ile yıkanıp bekletilir. 2 bardak un, yumurta, tuz, süt ve margarin karıştırılarak sert bir hamur haline getirilir. Hamur, kalınca açıp bir parmak kalınlığında uzun şeritler halinde kesilir. Pilav tenceresi margarinle bolca yağlanır. Tencereye şeritler sepet örgüsü gibi, bir alttan bir üstten geçirilerek tencereye yerleştirilir. Sebzeler, haşlanmış pirinç, tereyağı, tuz ve karabiberi ilave edilir. Tencereden sarkan hamurlar içe katlanır ve fırında 45 dakika pişirilerek tencere ters çevrilip servis yapılır
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla