Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.05.12, 14:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hillside Su Hotel - Hillside Su Hotel Tanıtımı - Hillside Su Hotel Antalya

Hillside Su Hotel - Hillside Su Hotel Tanıtımı - Hillside Su Hotel Antalya


Konum:
Antalya şehrinde, sahile yakın konumda yer alan Hillside Su Hotel yakınında Antalya Arkeoloji Müzesi, Antalya Limanı ve Antalya Müzesi bulunur. Yivli Minare ve Hidirilik Kulesi, ilgi çekici yerler arasında yer alır.




Otel Özellikleri.
Otel tesisinin özel sahilinde rahatlayın.




Otel tesisinde yemek seçeneği olarak restoran ile kahve dükkanı veya kafe bulunur. Genel alanlarda kablosuz İnternet erişimi donanımı vardır (ek ücret uygulanır). 5 yıldızlı bu otel tesisinde tam donanımlı spa hizmeti, çocuk kulübü ve açık yüzme havuzu gibi ek olanaklar sunulur.Alana park etme ücretsizdir.




Konuk odaları:
Konuk odalarında balkon bulunur. Hillside Su Hotel tesisindeki klimalı 294 konuk odasında şu olanaklar sunulur: minibar ve kasa. Televizyonlarda kablo/uydu kanalları bulunur. Odalarda kablosuz Internet erişimi bulunur. Tüm konuk odalarında çekyat ve masa vardır. Banyolarda duş, bornoz, tasarım banyo/kozmetik ürünleri ve makyaj/tıraş aynası bulunur.




Ek olanaklar şunları kapsar: ücretsiz gazete ve terlikler. Günlük Temizlik hizmeti sunulur.

Hillside Su Hotel Antalya
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla