Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.05.12, 14:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bilem High Class Hotel - Bilem High Class Hotel Tanıtımı

Bilem High Class Hotel - Bilem High Class Hotel Tanıtımı - Bilem High Class Hotel Antalya


Konum:
Antalya şehrinin göbeğinde, sahilde yer alan Bilem High Class Hotel yakınında Dedeman Aqua Park, Antalya Limanı ve Hidirilik Kulesi bulunur. Hadrian Duvarı ve Saat Kulesi, bu romantik otel yakınında bulunan, görülmesi gereken diğer yerler arasındadır.



Otel Özellikleri.
Bilem High Class Hotel tesisinde açık yüzme havuzu, sauna ve sezonluk açık havuz bulunur.Genel alanlarda Kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi ücretsizdir. Bu plaj otel tesisinde 2 restoran vardır. Konuklara ücretsiz kahvaltı servisi yapılır.Ek olanaklar arasında çocuk havuzu, çamaşırhane ve güvenli otopark vardır. Alana park etme ücretsizdir.Tesis türü: sigara içilmeyen tesis. Bu tesisin tamamen yenilenmesi Haziran 2010 tarihinde tamamlanmıştır.



Konuk odaları:
Odalarda okyanus, deniz veya şehir manzaralı balkon mevcuttur.Bilem High Class Hotel tesisindeki klimalı 81 konuk odasında şu olanaklar sunulur: minibar ve kasa. 37-cm LCD televizyon, kablo kanalları sunmaktadır.





Konuk odalarında masa, ergonomik koltuk ve direkt hatlı telefon bulunur.Ücretsiz kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Birimler özel dekorasyon ve mobilya özelliğine sahiptir ve ayrı oturma alanı barındırır. Banyolarda duş, el ile kullanılan duş, bornoz, makyaj/tıraş aynası ve saç kurutma makinesi bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: terlikler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.



Ayrıca, günlük oda temizliği hizmeti sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında uyandırma servisi vardır.


Bilem High Class Hotel
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla