Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.06.12, 00:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow John Mensah Biyografisi - John Mensah Kimdir - John Mensah Hayatı - John Mensah Yaşam

John Mensah Biyografisi - John Mensah Kimdir - John Mensah Hayatı - John Mensah Yaşamı

John Mensah (D. 29 Kasım 1982, Obuasi) Ganalı milli futbolcu. Ligue 1 takımlarından Lyon'un oyuncusu olmasına rağmen 2009-10 ve 2010-11 sezonlarında Sunderland takımında kiralık olarak forma giymektedir. Mensah Gana Milli Takımının mevcut kaptanıdır. Defansın ortasında ve sağ bekte görev yapabilmektedir.



John Mensah

Kariyeri

Futbola MBC Accra ve Bologna takımlarının alt yapılarında eğitim alarak başlamıştır. 2000-2001 sezonunda Bellinzona takımı ile ilk profesyonel sözleşmesiniimzalamıştır. Hızı nedeniyle bir çok takımın gözlemcisi tarafından takip edilen Mensah 2001 yılında Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer olmuştur. Bu takımda 24 kez forma giyip 3 gol atmıştır.



John Mensah

Mensah sırasıyla Chievo, Modena, Cremonese, Rennes takımlarında oynadı. 2008 yılındaFransa'nın en güçlü takımlarından Lyon'a transfer olmuştur. Lyon takımında 12 kez forma şansı bulmuştur.

Son iki sezondur kiralık olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland formasını giymektedir.



John Mensah

Milli Takım

2001 yılından bu yana Gana Milli Takımının formasını giymektedir. Bugüne dek 75 kez Milli formayı giymiş ve 1 gol atma başarısı göstermiştir. Şuan milli takımın kaptanlığını sürdürmektedir.

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla