Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.06.12, 01:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Gareth Bale Biyografisi - Gareth Bale Kimdir - Gareth Bale Hayatı - Gareth Bale Yaşam

Gareth Bale Biyografisi - Gareth Bale Kimdir - Gareth Bale Hayatı - Gareth Bale Yaşamı

Gareth Frank Bale (D. 16 Temmuz 1989) Tottenham Hotspur ve Galler Milli Takımı forması giyen Galli sol bek ve sol açık oyuncusu.



Cardiff şehrinde doğup büyümesine rağmen, Gareth Bale'in profesyonel kariyeri İngiltere Championship takımlarından Southampton ile başlamıştır. Sadece iki sezon Southampton'da oynadıktan sonra 2007'de Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'a transfer olmuştur. Bale hız, güç ve atletikliği ile bilinir.



Klüp Kariyeri

Southampton

16 yaş 275 günlükken, 17 Nisan 2006 da Southampton adına ilk maçına çıktığında Southampton takımı adına forma giyen en genç ikinci futbolcu (Theo Walcott'tan sonra) oldu. Southampton'ın Millwall'ı 2–0 yendiği okarşılamanın tamamında oynadı. 6 Ağuston 2006'da Bale ilk golünü durumu 1-1'e getiren bir frikik golüyle Derby County'e karşı attı. Maç 2-2 sonuçlandı.



2006-07 sezonunun ikinci maçında diğer bir frikik golünü St.Mary Stadı'nda Coventry City takımına karşı attı. Bale'in "frikik uzmanlığı" ünü West BromwichAlbion'e attığı golle daha da arttı. 16 Aralık 2006 itibariyle Bale Sunderland, Hull ve Norwich City'e attığı birer golle gol sayısını beşe çıkardı.

Aralık 2006 da Carwyn James Ödülü olarak bilinen BBC Galler Yılın Genç Sporcusu ödülünü kazandı.

--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla