Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.06.12, 16:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Hangi Bikini Size Göre?

Hangi Bikini Size Göre?


ARMUT VÜCUT

Eğer kalçalarınız göğüslerinize göre daha genişse, bikini alırken üst kısmınızı büyük, alt kısmınızı da küçük gösteren bir model seçmelisiniz. Alacağınız bikininin üst kısmı balenli olabilir. Fırfır gibi detaylar da göğüslerin daha büyük görünmesini sağlar. Alt seçimindeyse, kalçalarınıza göre ayarlayabileceğiniz ipli altları tercih edebilirsiniz. Desenli bir bikini altı almaktan kaçının. Üst kısmı açık renk, alt kısmı koyu renk ve desensiz olan bikiniler göğüsleri olduğundan iri gösterdiği gibi, kalçaları da daha küçük gösterir.

ELMA TİPİ

Geniş omuzlar ve kalın bir bele sahipseniz, elma tipi vücut tipindesiniz demektir. Böyle bir vücudunuz varsa, bikininizin üzerinin üçgen olmasına dikkat edin. Bikinin alt kısmını seçerken beli aşırı oyuk, yüksek kesimler tercih etmeniz doğru olur. Düşük bel modellerden uzak durun!

ÇİLEK GİBİSİNİZ

Göğüsleriniz büyük, kalçalarınız da darsa siz çilek tipi bir vücuda sahipsiniz demektir. Büyük göğüsleri küçük gösterdikleri için straplez bikiniler tercih edilebilirsiniz. Üçgen modeller de göğüsleri toparlar. Düşük bel sizin için ideal.

MUZ VÜCUT

Vücudunuz dümdüz iniyorsa, ona biraz kıvrım katmak fena olmaz. Vücudunuzda fazlalığınız yoksa mayokinilerden yana tercih yapabilirsiniz, özellikle sırt dekolteli modeller sizin için doğru olur. Geometrik desenler ya da çiçek desenleri, küçük göğüslü kadınlar için ideal. Ancak göğüsleriniz çok küçükse, o zaman içi dolgulu, push-up sutyenleri tercih edin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla