Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.12, 05:41   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Mataraci Apart Tanıtımı - İstanbul Otelleri

Mataraci Apart Tanıtımı - İstanbul Otelleri


İstanbul'un kalbinde, konaklama arıyorsanız sadece bir taş Ayasofya ve Kapalıçarşı atmak, daha sonra fazla kendinizi yormayın. Mükemmel konaklama için tedavisi, Mataracı Apart İstanbul iş gezisi veya tatil ihtiyacı için mükemmel bir çözümdür.




Sultanahmet bölgesinde konumunu itibaren her köşesinde tarihi ve kültürel hazineler keşfetmek, kolayca şehir keşfedebilirsiniz. Eğer gizlilik, bağımsızlık ve rekabetçi fiyatlarla mükemmel bir konuma sahip olabilir, neden bir otel seçin. tecrübeli ve yardımsever personel ve hizmet için mutluyuz İstanbul ziyaret etmek için ellerinden geleni yapmaya çalışacağız.



Konaklama harmanlar rahat ve geleneksel ortam ve modern mobilyalar. Eğer araba ile seyahat ediyorsanız, daha sonra park tren istasyonu ve yerel olanaklarla kapınıza olan bir ev sahibi iken, hiçbir ekstra ücret ödemeden kullanılabilir. İstanbul, önde gelen tatil beldesi beklediğiniz tüm modern konumlar teklif ile birlikte bir şehre miras ve özel zengindir. Atatürk Havalimanı ve sadece 16 km (9.9 mil) uzaklıkta, bir liman özelliği sadece 750 metre (82 metre) 'dir.



Mataraci Apart Istanbul
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla