Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.12, 05:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Sembol Hotel Tanıtımı - Sembol Hotel İletişim Bilgileri

Sembol Hotel Tanıtımı - Sembol Hotel İletişim Bilgileri


Genel Bilgi

Konum:
İstanbul şehrinin Beyazıt bölgesinde yer alan Sembol Hotel yakınında Bayezid Camisi, Kapalı Çarşı ve Süleymaniye Camii bulunur. Ayrıca yakınında Sultanahmet Camii ve Aya Sofya yer alır.



Özellikler:
Bu İstanbul tesisinde restoran ve kahve dükkanı veya kafe vardır. Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi bulunur.Bu 3.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi ve görsel-işitsel donanım. Konukların şu olanaklara ücretsiz erişimi vardır: gemi seyahati terminaline ulaşım hizmeti. Konuklar için otopark ücretsizdir. Personel concierge hizmetleri, tur/bilet hizmetleri, ticari hizmetler ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide şömine vardır.



Konuk odaları:
Sembol Hotel, 32 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında deniz veya şehir manzarası bulunur. Televizyonlarda uydu kanalları ve TV Internet erişimi (ücretli) bulunur. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı Internet erişimi, direkt hatlı telefon, masa ve ücretsiz günlük gazete bulunur. Her bir konuk odası özel olarak dekore edilmiş ve döşenmiştir. Her odada şömine vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, el ile kullanılan duş, bornoz, makyaj/tıraş aynası ve saç kurutma makinesi bulunur.Ek olanaklar şunları kapsar: ayrı oturma alanı, klima denetimi ve minibar. Konuk odalarına dış koridorlardan erişilebilir.Ayrıca, istek üzerine gece oda bakım hizmeti, ütü/ütü masası ve hipoalerjenik yatak takımı sağlanır. Temizlik hizmeti sunulur. Tüm odaların yenilenmesi Nisan 2007 tarihinde tamamlanmıştır.


Sembol Hotel - Istanbul
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla