Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.12, 05:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Marriott Resort Doral Golf Resort & Spa Miami

Marriott Resort Doral Golf Resort & Spa Miami

Marriott Resort Doral Golf Resort & Spa Resimleri



Konum:
Doral şehrindeki bu spa tesis, havaalanına yakın olup Doral Golf Resort civarındadır.



Özellikler:
Marriott Resort, Doral Golf Resort and Spa, golf dersi, sağlık kulübü, açık yüzme havuzu, buhar odası ve sauna tesislerine sahiptir. Tesis içindeki spa, masaj ve terapi odaları ve güzellik salonu hizmetleri sunar. Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, kablosuz Internet erişimi, küçük gruplar için toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Tesiste restoran, bar/oturma salonu ve havuz başı barı vardır. Oda servisi belirli saatlerde yapılır.Etkinlik yerleri gece kulübü, sergi alanı, konferans odaları ve banket imkanı içerir. Personel düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti, kuru temizleme hizmeti/çamaşırhane ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında spor salonu veya odası, kahve dükkanı veya kafe ve concierge bürosu vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis.



Konuk odaları:
Marriott Resort, Doral Golf Resort and Spa, 692 konuk odasına sahiptir. Televizyonlarda kaliteli kablo/uydu kanalları, video-oyun konsolu ve film kiralama bulunur. Konuk odalarında ücretsiz gazete, oda içinde kasa ve çok hatlı telefon beraberinde sesli mesaj hizmeti bulunur. Konuk odalarında kahve/çay makinesi bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: bornoz, makyaj/tıraş aynası, saç kurutma makinesi ve terlikler. Konuk odalarında balkon bulunur. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, istek üzerine buzdolabı ve uyandırma servisi sağlanır. Gece oda bakımı ve temizlik hizmetleri sağlanır. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur. Marriott Resort, Doral Golf Resort and Spa tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.


Bildirimler ve Ücretler:

* Mevcut yatakları kullanarak ebeveynleri veya velileriyle aynı odada kalan, 18 yaşında ve daha küçük olan çocuklar için oda ücreti alınmaz.

Servis, giriş veya çıkış sırasında aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

* Valesiz otopark: US$12 gün başı
* Valeli otopark: US$24 gün başı

Yukarıdaki liste kapsamlı olmayabilir. Ücretler ve depozitolar vergi içermeyebilir ve değişebilir.



4400 N.W. 87th Avenue Miami, FL 33178

Miami Tel: 305-592-2000 | Miami Fax: 305-594-4682
http://www.doralresort.com/
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla