Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.12, 05:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Four Seasons Miami - Four Seasons Resimleri

Four Seasons Resimleri




Konum:
Miami şehrindeki bu iş seyahatindekilere yönelik lüks otel, havaalanına yakın olup Miami Kongre Merkezi, Bayfront Parkı ve Miami Limanı civarındadır.



Özellikler:
Four Seasons Miami, sağlık kulübü, açık yüzme havuzu, spa küveti, buhar odası ve sauna tesislerine sahiptir. Four Seasons Miami, tam donanımlı spa sunar. Bu 5.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: 24 saat açık ticaret merkezi, yüksek hızlı (kablolu) Internet erişimi (ücretli), küçük gruplar için toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Etkinlik yerleri gece kulübü ve konferans odaları içerir. Personel concierge hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti ve kuru temizleme hizmeti/çamaşırhane sağlayabilir. Ek olanaklar arasında spor salonu veya odası, vale otopark ve birden fazla dil bilen personel vardır. Tesiste sigara içilebilen alanlar belirlenmiştir. Bu tesis self servis özelliklidir.



Konuk odaları:
42-inches düz panel televizyon, birinci sınıf kablo kanalları, Oncommand video ve DVD oynatıcı sunmaktadır. Kablosuz ve kablolu yüksek hızlı Internet erişimi (ücretli), ahizesiz kullanım özellikli telefon, CD çalar ve ücretsiz gazete bulunur. Yataklarda yastık yüzeyli yatak, yüksek kaliteli yatak takımı, üçlü çarşaf takımı ve kuştüyü yorgan bulunur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, banyo telefonu, baskül ve bornoz bulunur. Konuk odalarında şehir veya havuz manzarası bulunur. Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, minibar ve klima. Ayrıca, istek üzerine buzdolabı, mikrodalga fırın ve hipoalerjenik yatak takımı sağlanır. Gece oda bakımı ve temizlik hizmetleri sağlanır. Bebek yatağı ve ilave yatak bulunur. Four Seasons Miami tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.

Bildirimler ve Ücretler:

0

Servis, giriş veya çıkışı sırasında ek ücretler ve depozitolar alınabilir.

* Valesiz otopark: US$30 gece başı
* Valeli otopark: US$34 gece başı
* Depozito: US$200 gün başı


1435 Brickell Avenue, Miami, Florida, U.S.A. 33131

Tel. 1 (305) 358-3535
Fax. 1 (305) 358-7758
http://www.fourseasons.com/miami/
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla