Süme Kalebaşı İlköğretim Okulu Kürtün Gümüşhane - Kürtün Süme Kalebaşı İlköğretim Oku        Süme Kalebaşı İlköğretim Okulu Kürtün Gümüşhane - Gümüşhane Kürtün Süme Kalebaşı İlköğretim Okulu    Süme Kalebaşı İlköğretim Okulu Gümüşhane Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Süme Kalebası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Süme Kalebası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Süme Kalebası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Süme Kalebası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.     Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı     Bulunduğu Yer: GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN     Adı: SÜME KALEBASI İLKÖĞRETİM OKULU     Adresi: Süme Kalebaşı Köyü     Telefon Numarası: 456 7291146     Faks Numarası:     E-mail Adresi:     Web Adresi: -               |