Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.12, 12:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Mühendis Görmek - Rüyada Mühendis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mühendis Rüya

Rüyada Mühendis Görmek - Rüyada Mühendis Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mühendis Rüya Tabiri

Edebi eserleri tasnif etmeye, dağınık şeyleri toparlamaya, harap olan yerleri onarmaya, olumlu yahut olumsuz değişiklikler yapmaya, yoksulluktan sonra zenginliğe, hastalıktan şifa bulmaya, Mühendis bazen imar edilen şeyleriharap etmeye, yapılmış şeyi bozzmaya, şerre ve fitneye; Mühendis olduğunu görmek uzun ömre, bir göreve getirilmeye, şeref ve itibara delalet eder.

Rüyada mühendis görmek , mamur bir şeyin harap olmasına, harap olan bir yerin bayındırlığına işarettir. Kendisini mühendis olarak görmek, ömrünün uzun olmasına işarettir.

Rüyada mühendis görmek, bir şeyin mahvolmasına olmasına, harap olan bir yerin yeniden yapılmasına yorumlanır. Kendisini mühendis olarak görmek, uzun hayat süreceğine yorumlanır.

Çok yorucu seyahatlere çıkacak, fakat iyi insanlarla tanışacaksınız.

Rüyada bir mühendise bir proje çizdirmek için başvurdugunuzu veya mühendisle inşaat yaptırmak için anlaşma imzaladığınızı görmek, size yapmanız için verilen bir işi çok dikkatli ve titiz olarak incelemeniz ve ona göre yapmanız gerektigine işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada mühendis görmek, mamur bir şeyin harap olmasına, harap olan bir mevkinin mamur olmasına, fitne ve şerre işarettir. Rüyada mühendis oldugunu gören kimsenin, ömrü uzun olur. Mühendis görmek fakirlikten sonra zengin olmaya ve hastalıktan sonra da sıhhata kavuşmaya işarettir.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla