Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.12, 12:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Mücevher Görmek - Rüyada Mücevher Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mücevher Rüya

Rüyada Mücevher Görmek - Rüyada Mücevher Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mücevher Rüya Tabiri

Rüyada mücevher görmek , eline geçmek veya bulmak, satın almak, o kimsenin çok mala ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda evladı olacağına işarettir.

Rüyada mücevher görmek, bu rüyayı görenin çok para kazanacağını, zenginleşeceğini ve aynı zamanda çocuğu olacağına yorumlanır. Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak demektir. Mücevher takmak ta başarı kazanacağınızı ve üst makamlara çıkacağınızı işaret eder.

Bütün güzellikler ve zenginlikler sizin olacak. Mücevher taktığınızı gördüyseniz, başarılı olupyükseleceğiniz anlamına gelir. Makam sahibi olabilirsiniz.

Pırıl pırıl, parlak renkli mücevher iş ve aşk hayatında mutluluğu ve başarıyı temsil eder.

Rüyada mücevher görmek güzel, namuslu ve zengin kadınlarla; mücevherin çoklugu, kıymeti ile yorumlanır. Kirmaniye göre; rüyasında mücevher sattıgını gören, kadınların işleriyle ugraşır. Bir rivayete göre, rüyayı gören kadın ise en kıymetli şeylerini satar. Mücevherleri delikli veya deliksiz olarak görmek, kızlara ve dul kadınlara işarettir. Cabirül-Magribiye göre; rüyadabeyaz mücevher görmek, evlattır. Cafer-i Sadika göre; rüyada mücevher görmek, sekiz şekilde tabir olunur: Saklanan mal, şöhretli bir ilim, tanınmış bir evlat, kıymetli eşya, güzel ve namuslu bir eş, faydalı söz, hayır ve bereket, güzel bir iş. Eger rüyayı gören kötü bir insan ise mücevher görmesi pişmanlıga delalet eder. Rüyasında bir mücevhere kıymet takdir ettigini gören kişi evlenir. Bir çok mücevherlere sahip olup, bunları ötekine, berikine dagıttıgını gören, halka emreder, onları yönetir. Bir mücevher satın aldıgını görmek, mücevher deliksiz ise, bekar bir kızla; delikli ise, dul bir kadınla evlenir. Bir başka rivayete görede: Rüyada mücevher görmek, doktora, bilgine, rütbeye, rahatlıga, geçime, fayda ve menfaata işarettir.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla