Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.07.12, 23:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Mescidi Aksa Görmek - Rüyada Mescidi Aksa Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mescid

Rüyada Mescidi Aksa Görmek - Rüyada Mescidi Aksa Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mescidi Aksa Rüya Tabiri

İyilik ve ihsan sahibi kimseye; adağı yerine getirmeye, Bu mescidde namaz kılmak mirasa nail olmaya yahut saygıdeğer biri olmaya, Bu mescidde kıbleden başka tarafa doğru namaz kılmak haccetmeye, Orada abdest almak eline mal geçmesine delalet eder.

Rüyada Mescid-i Aksada namaz kıldığını gören kimse mirasa nail yahut iyilik ve ihsan sahibi birisi olur. Mescid-i Aksada Kıbleden başka yöne namaz kıldığını gören hacceder. Kendisini Beyt-l Mukaddeste abdest alıyor görse, eline mal geçer. Oradan çıktığını görse, yolculuga çıkar ve elinde miras malı varsa, elinden gider. Mescid-i Aksada ışık veya mum yaktığını görenin, evlatları yüzünden başı derde girer.

Rüyanızda ana nesne olarak Mescidi Aksa görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla