Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.07.12, 00:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Mesane Hastalığı Görmek - Rüyada Mesane Hastalığı Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Mesane Hastalığı Görmek - Rüyada Mesane Hastalığı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Mesane Hastalığı Rüya Tabiri

Rüyada kadın ve erkek cinsiyet aleti evlada ve torunlara, nesle, kudret ve kuvvete, mal ve rızka delalet ettigi için cinsiyet aletinde görülen hastalıklar da bunlara kıyasla tabir edilir. Rüyasında bel sogukluguna tutuldugunu gören, az ve sızı duymakta ise çocuklarından veya torunlarından birinin hastalığına, acı duyuluyorsa, hastalığın çabuk geçecegine delalet eder. Cinsiyet aletlerinden irin aktığını görmek malının ve rızkının azalacagına, bel soguklugundan kurtuldugunu görmek keder ve sıkıntıdan kurtulacagına işarettir. Firengiye yakalandığını görmek, erkeklik kudretinin azalacagına, vücudunda frengi yaralarının çıktığını görmek çocuk veya torununun hasta olacagına, bu hastalıktan iyileşerek kurtuldugunu görmek merak ve endişeden kurtulacagına delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Mesane Hastalığı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla