Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.07.12, 19:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Maydanoz Görmek - Rüyada Maydanoz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Maydanoz Rüya

Rüyada Maydanoz Görmek - Rüyada Maydanoz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Maydanoz Rüya Tabiri

Rüyada maydanoz görmek , uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir.

Rüyada maydanoz görmek, uzun zamandır rahatsız olduğunuz mide hastalığının iyileşeceğine yorumlanır. Sağlıklı, başarılı ve güzel bir yaşamınız olacak demektir. Maydanoz yediğini görmek sağlıklı olacağınızı, iş hayatında çok çalışmanız gerektiğini belirtir.

Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına da gelir.

Servet, hayırlı ve bol paradır.

Maydanoz ne suretle olursa olsun, hayra delalet eder. Eger sararmış ve solmuş ise, sonu iyilige dönüşecek hafif bir hastalıga işarettir. Bir rivayete göre yemek içinde pişmiş maydanoz görmek, saglıga; hasta için şifaya; çig maydanoz yemek, eşinden hayır görecegine işarettir.

Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz, sağlıklı olacağınız, fakat ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Maydanoz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla