Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.07.12, 19:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Şükretmek Görmek - Rüyada Şükretmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şükretmek

Rüyada Şükretmek Görmek - Rüyada Şükretmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şükretmek Rüya Tabiri

Şükrettiğini görmek üzüntü ve kederden kurtulmaya, güce, mal ve nimete, bolluk ve sevince, sevap ve ecir kazanmaya, Allah'a şükrettiğini görmek günahkar için tövbeye, inançsız için iman etmeye, münafık için ihlasa, müslümansa şeref ve rütbeye yahut şöhreetli bir kimseyle arkadaşlık etmeye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Hamdetmek.)

Rüyasında şükrettiğini gören kimsenin bütün dertleri sona erecektir.

Rüyada Allah (C.C.) a şükretmek üzüntü ve kederden kurtulmaktır. Bundan dolayı rüyada Allah (C.C.) a şükrettigini gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulup, kuvvet, mal, hayır, ucuzluk, bolluk ve sevaba nail olur. Eger rüyayı gören vali ise, baglı, bahçeli ve mamur bir şehre vali olur. Rüyada Allah (C.C.) a şükrettigini gören kimsenin, Allah (C.C.)ı birlemiş olduguna işarettir. Bazıtabirciler de, Allah (C.C.) a şükrettigini gören kimse, münafıksa, ihlaslı, Müslümansa şerefli, rütbeli ve şöhreti bir zatla arkadaşlık eder, dediler.

Rüyanızda ana nesne olarak Şükretmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla