Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.07.12, 15:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Şiir Görmek - Rüyada Şiir Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şiir Rüya Tabiri

Rüyada Şiir Görmek - Rüyada Şiir Görmek Açıklaması ve Yorumu - Şiir Rüya Tabiri

İlahi aşkı, Allah (c.c.) sevgisini konu edinen; Efendimiz Aleyhisselam'ı, ashabı (r.a.), Evliyayı (k.s.) ve iyi kulları, insanın yücelik ve erdemlerini ve ince duyguları anlatan şiir hayır ve iyiliğe; Küfrü ve batıl olan şeyleri konu alan şiir şerre; Sannat değeri olmayan, vezni ve diğer değer ölçüleri bozuk şiir görmek abuk sabuk konuşmaya; Kafiye yahut kafiye harfi görmek ilim, sanat ve rızıktan arzu ettiği şeye kavuşmaya delalet eder.

Rüyada şiir okumak , yakında bir teklif üzerine yalan yere şahitlik yapacağına işarettir.

Rüyada şiir okumak, yakında bir teklif üzerine yalan yere şahitlik yapacağına yorumlanır Rüyada şiir kitabı alan sevgilisinden haber alır. Şiir okuduğunu görmek duygu ve düşüncelerini açıklayarak istediği kimseyi etkileyecektir.

Rüyasında şiir kitabı alan sevgilisinden haber alır. Şiir okuduğunu gören duygu ve düşünceleriniaçıklayarak istediği kimseyi etkileyecektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Şiir görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla