Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.07.12, 17:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Zekat Vermek Görmek - Rüyada Zekat Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zekat

Rüyada Zekat Vermek Görmek - Rüyada Zekat Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zekat Vermek Rüya Tabiri

Rüyada zekat, müjde, hayır, bereket, şifa, dini borç, güç işlerin kolaylaştığı, kayıp, sıkıntıdan kurtulma düşmana zafer, rızkta bolluk ile yorumlanır. Rüyasında zekat veren kimsenin malı ve mülkü, varsa, hayra verilen artar, Zekat aldığını görmek, menfaat bulacagına, bir rivayete göre de fakirlige delalet eder. Abdulgani Nablusi'ye göre, rüyada zekat görmek, malın artmasına delalet eder. Malının zekatını verdigini görmek o yıl malının çogalacagına ve bereketinin artacagına delildir. Rüyayı gören zengin ise, parası kat kat artar, fakir ise refah ve mutluluga erişir, Malı çok olanların zekat verdigini görmesi hayır ve berekete, düşmanından sakınacagına delildir. Yorumcular zekatı türlü türlü yorumlamışlardır. Rüyada zekat için verecegi miktarı ayırıp buna göre dagıttığıni görmek, işlerinde, kolaylıga, tövbeye nail olmaya o yıl içinde hastalıktan uzak kalacagına delaleteder. Bir başka rivayete görede: Rüyada zekat vermek, malın artmasına işarettir. Farz olan zekatın verdigini gören kimse, zengin ise mal ve nimete nail olur ve namazlarını vakitlerinde kılar. Mal sahibi kimsenin rüyada zekatını vermesi, hayra ve düşmandan korunmasına işarettir. Bazen zekat vermek, teheccüd namazını kılmaya ve nafile oruç tutmaya işarettir. Bazen de borca, sevdigi kimsenin ölümüne işarettir. Zekat vermek, bazen veresiye veya borçtan dolayı faydalanmaya işarettir. Zekat vermek, borcu ödemeyede işarettir. Zekat, fayda, rahat, makamı ve belaların defedilmesine işarettir. Bir kimse rüyada malının zekatını ayırdığını görse, Allah-u Teala onun işlerini kolaylaştırır. Ona tövbe nasip eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Zekat Vermek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla