Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.07.12, 21:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Yoğurt Görmek - Rüyada Yoğurt Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yoğurt Rüya Tabiri

Rüyada Yoğurt Görmek - Rüyada Yoğurt Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yoğurt Rüya Tabiri

Taze ve yağı alınmamış yoğurt güzel ve hayırlı rızka, uzun ömre ve ahlak güzelliğine; Yağı alınmış ekşi yoğurt haram mala, bundan hoşlanan kimse için yararlı rızka; Yaz mevsimi ayran içmek ferahlık ve çabuk elde edilecek rızka ve sevindirici gelişmelere,, kışın içmek darlık ve sıkıntıya; Yoğurdun kurusu ve her çeşit beyaz gıda maddesi rızka delalet eder.

Rüyada yoğurt görmek, yemek, zengin olmak ve uzun yaşamak demektir.

Hayırlı, helal para veya maldır.

Taze ve tatlı yoğurt yemek hayırdır. Ekşi yogurt kedere delalet eder. Yanında yogurt oldugunu fakat yemedigini görmek iyi degildir. Bir rivayete göre ekşi yoğurthastalıga ve sonra iyileşmeye işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada taze ve tatlı yogurt yemek, hayra; ekşi yoğurt yemek ise, üzüntü ve kedere işarettir.

Bol para ve kazanç demektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yoğurt görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla