Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.12, 23:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Yaldız Görmek - Rüyada Yaldız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaldız Rüya Tabiri

Rüyada Yaldız Görmek - Rüyada Yaldız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaldız Rüya Tabiri

Altın, gümüş vb. gibi şeylerden mamül yaldız görmek iş ve hareketinde albeniye yahut söz ve davranışta riyaya sapmaya; Yaldızcı görmek söz ve işinde doğruluktan ayrılmayan, güzel söz söyleyen, süsleme sanatına vakıf kimseye, İyi ve yararlı şeyleri yaldızzlamak hayra, kötü ve zararlı şeyleri yaldızlamak şerre delalet eder.

Rüyada yaldız görmek, rüyayı görenin ilginç biri olduğuna ve davranışlarını makul bir düzeye indirmesi gerektiğini gösterir.

Rüyasında yaldız gören kimsenin hareketlerine dikkat etmediği taktirde çevrenizdekilere zarar veriyorsunuz demektir.

Rüyada yaldızlı bir eşya görmek, işleriniz hakkında size hep abartılarak bilgi verildigini ve bir şeyi oldugundan daha fazla şişirerek söylediklerini yahut ev halkından birinin eve ait bir meseleyi size oldugu gibi degil de başka bir şekilde söyledigini gösterir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yaldız görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla