Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.12, 23:54   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Yalan Söylemek Görmek - Rüyada Yalan Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Yalan Söylemek Görmek - Rüyada Yalan Söylemek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yalan Söylemek Rüya Tabiri

Rüyada yalan söylemek dinde fesada ve halk tarafından kusurlu bulunmaya işarettir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyada yalan söylemek akıl noksanlığına delalet eder. özellikle Allah (C.C.) Hazretleri üzerine yalan söyledigini gören, halkı aldatır ve Allah yolundan uzaklaşır. Yapmadığını yaptım ve görmedigini gördüm diyerek kendi nefsine yalan söyledigini görmek, sonunun kötü olmasına, kabir azabına, dünyada ise halk önünde itibarının düşmesine delalet eder. Ibn-i Kesir'e göre; Rüyada Allah (C.C.) ve Rasulullah (SAV) üzerine yalan söyledigini görmek, küfür ve büyük musibettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada yalan söylemek, yalan yere şahitlik yapmaya ve iftira etmeye ve kurtuluşa ermemeyeişarettir. Bazen de rüyada yalan söylemek, saçmalamaya ve birisinin aslının kötülemek maksadıyla kötü bir kimsenin kendisinin sözünü işittigini görse, o kimseden rivayetle bir söz nakledilir. Ve bu söz yayılır, Bir kimse rüyada Allah (C.C.) hakkında yalan söyledigini görse, o kimsenin akılsız ve ahmak birisi olduguna işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yalan Söylemek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla