Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.08.12, 23:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Vatan Görmek - Rüyada Vatan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vatan Rüya Tabiri

Rüyada Vatan Görmek - Rüyada Vatan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vatan Rüya Tabiri

Rüyada insanın kendi vatanını görmesi, genellikle hayra işarettir.

Rüyada vatanını görmek, iyiye yorumlanır. Bu rüyayı görmek güzel haberler almak demektir. Eğer vatan orası dağılmış şekilde görülmüşse, bir müddet sonra bir yakınınızın hastalanmasına ya da ölmesine yorumlanır.

Eskiden yaşadığınız yeri gördüyseniz, güzel haberlerin işaretidir. Bu yer dağılmış durumdaysa bir akrabanızın hastalık haberini alacağınız anlamına gelir.

Kişinin rüyasında vatanını görmesi toplumla ilgili güzel olayları işaret eder.

Rüyada kendi vatanında bulunduğunu, şanlı bayrağının kale burcunda dalgalandığını görmek, genellikle mutluluk ve ferahlık ve sevinçle yorumlanır.

Rüyada vatanınızı veya eskiden yaşadığınız yeri gördüyseniz, bu, güzel haberler alacağınız anlamındadır. Eğer orası dağılmış ve harabeye dönmüşse, yakında bir akrabanızın hastalık veya ölüm haberini alacaksınız demektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Vatan görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla