Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.08.12, 20:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Tohum Görmek - Rüyada Tohum Açıklaması ve Yorumu - Tohum Rüya Tabiri

Rüyada Tohum Görmek - Rüyada Tohum Açıklaması ve Yorumu - Tohum Rüya Tabiri

Çocuğa, kendisinden faydalanılan kitaba, rızka ve şifaya; Verimsiz yerlere yahut bitmesi mümkün olmayar yerlere tohum ekmek israfa, Tohum ekmek genişliğe, rızka, ilme, güzel sanata, insanlarla iyi geçinmeye delalet eder.

Tohum, bolluğun, bereketin ve zenginliğin işaretidir. Maddi durumunuz yakında düzelecek.

Rüyada tohum bolluk ve berekettir.

Rüyada bir tarlaya tohum ektigini gören bekar ise evlenir, evli ise bir çocugu olur veya çok para ve mal sahibi olur. Bir başka rivayete görede: Rüyada tohum görmek, çocukla tabir edilir, ilaç cinsinden olan tohum ve hububat kitaplara işarettir. Rüyada görülen tohum salih nesle, salatalık, kabak ve kavun tohumu gam ve kedere ve şiddetin kalkmasına, agrı vehastalıkların iyileşmesine işarettir. Patlıcan, pazı, sogan, karnabahar, lahana ve alabasan tohumları, bunların ekinlerinden hasıl olacak rızka işarettir. Güzel kokulu otların, tohumu ise, hastalıklı kimseler için hastalıklarının iyleşmesine işarettir.

Bolluğun ve bereketin simgesidir. Yakında maddi durumunuz düzelecek.

Rüyanızda ana nesne olarak Tohum görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla