Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.08.12, 21:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Ter Görmek - Rüyada Ter Açıklaması ve Yorumu - Ter Rüya Tabiri

Rüyada Ter Görmek - Rüyada Ter Açıklaması ve Yorumu - Ter Rüya Tabiri

Rüyasında terlediğini gören kimse büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Ama terlediği yer hamam ise tam tersi sıkıntıdır.

Rüyada terlemek, hasta için şifadır. Terlemeyi arzu etmeyen kimsenin gördügü ter ölüm teridir. Sağlam bir kimsenin rüyada terlemesi, bir hizmet veya sanat sebebiyle ona ariz olacak bir sıkıntıdır. Rüyada terlemek dünyaca mazarrata işarettir. Bir kimse rüyada normal bir şekilde terledigini görse, o kimsenin arzusu yerine gelir. Rüyada koltuk altında meydana gelen terin pis kokusu, halklı sahipleri için, kötü bir işini yapmakla mal ve servete kavuşmaya işarettir. Ter, maldır. Bu sebepten bir kimse rüyadavücudundan ter aktığını görse, O kimsenin ter miktarı malı gider. Bazen de rüya sahibinin rüyada gördügü ter karşılaşacağı zorluğa işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Ter görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla